Stegte rodfrugter
november12.JPG

Til 4 personer

Ingredienser:

500 g. kød; skinkekød i tern, oksekød i strimler eller kylling i strimler

2 pastinakker
2 gulerødder
2 lilla gulerødder
2 tofarvede gulerødder
2 stribede beder
2 gule beder

Olivenolie
Chilisauce
Krydderier

 

Sådan gør du:

  1. Snit gulerødder og pastinakker i stave, de farvede gulerødder i skiver, lad de lilla gulerødder dryppe af på et stykke køkkenrulle.

  2. Bederne skæres i skiver eller stave efter størrelsen.

  3. Steg kødet på panden i olivenolie og lidt chilisauce i 10 min.

  4. Tilsæt rodfrugter og steg videre i yderligere 10 min.

  5. Og retten er færdig.

    Kan varieres med broccolibuketter, friske bønner eller grøn peber. Prøv evt. at tilsætte mere chilisauce så retten bliver stærkere, og kom ananastern i til sidst. Den søde ananas giver en pikant smag til den stærke chili.

 

Del på Facebook