Gulerodsgryde

4. pers

Ca. 400 gr. kyllingefilet

1 stort rødløg

1 grøn peberfrugt

4-6 stk gulerødder

2 tsk. karry

2 tsk paprika

1 dåse hakkede tomater

2 dl. vand

1 bouillonterning

2 dl. fløde

200 gr. frisk spinat

salt og friskkværnet peber

 

Kyllingekødet skæres i mindre stykker og steges på en pande eller i en gryde. Steg gerne i smør.

Rødløg hakkes fint og peberfrugt snittes i mindre tern. Gulerødder vaskes og skæres i små tern eller skiver og kommes sammen med kyllingen.

Tilsæt derefter karry og paprika og lad det riste sammen med kyllingen.

Kom derefter hakkede tomater, vand, bouillonternning og fløde ved.

Lad det simre 10 - 15 minutter, og tilsæt evt. mere vand og fløde, alt efter smag.

Tilsæt spinaten lidt ad gangen, så det når at "falde sammen"

Smag til med salt og peber.

Serveres med ris og evt. noget brød

Kan også bruges sammen med kartoffelmos.

 

 

 

Del på Facebook